top of page
Vanha%20logo_edited.png
Vuonna 2014 menestyneet tuusulalaiset
urheilijat palkittiin Halosenniemessä

08.01.2015 klo 10.45

Tuusulan kunta palkitsi vuonna 2014 menestyneitä tuusulalaisia urheilijoita ja myönsi liikunnan ja urheilun tunnustuspalkinnon Halosenniemessä 7.1.2015 järjestetyssä tilaisuudessa. Palkintoja jaettiin kaikkiaan kuudessa kategoriassa. Valinnan suoritti liikuntalautakunnan nimeämä työryhmä, joka valitsi tilaisuuteen kutsuttavat ehdokkaat ja kategorioiden parhaat.

Kaukasten Voima/Koripallo, Katukoristapahtuma

Kaukasten Voiman koripallon järjestämä Katukoris -tapahtumaa on järjestetty Jokelassa vuodesta 1999 lähtien. Katukorista pelataan vuosittain elokuisena viikonloppuna kaikkiaan 10 sarjassa, yli 60 pelatun pelin lisäksi tapahtumaa seuraamaan saapuneelle yleisölle järjestetään mielenkiintoista oheisohjelmaa. Vapaaehtoisvoimin järjestetyssä turnauksessa otetaan hienolla tavalla haltuun Notkopuiston parkkialueita ja kenttiä.

Tapahtuma on erinomainen esimerkki liikuntatapahtumasta, jonka merkitys yhteisölle on suuri. Hyvin järjestetyn urheilutapahtuman avulla on mahdollista koota paikalliset asukkaat yhteen ja tavata ystäviä, kyläläisiä sekä nauttia peleistä katsojana tai osallistujana.

katukoristapahtuma palkinto.jpg
bottom of page